Handelsbetingelser

Nedenstående standard handelsbetingelser er udarbejdet af e-mærket og kan frit benyttes af danske kunder hos HostedShop. HostedShop anbefaler at tilkøbe et e-mærket abonnement, så e-mærket kan tilpasse betingelserne til din forretning, samt løbende sende opdateringer om lovændringer, så betingelserne også i fremtiden dækker lovkravene. Læs mere om e-mærket.

Dette er en standardskabelon så husk at tilpasse den til din virksomhed. Sæt selv data ind i de sætninger der er markeret med
grønt. Hvis du ikke har varer der hører under fortrydelsesretten kan du blot udelade den del af teksten.

Husk at der i ordrebekræftelsen skal være vedhæftet handelsbetingelser og fortrydelsesformular så kunden får den. Eventuelt kan den sendes med varen.

 
 

Kort og godt

14 dages bytte- og returret.

Fragt 45 kr. Fri fragt over 700 kr. Afhent i butik.

Returfragt står man selv for.

 

Priser

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne her er overens med butikkens priser, samt den viste pris er gældende på bestillingstidspunktet. Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer.

 

Bestilling

Når din ordre er gennemført, får du en mail med en ordrebekræftelse lige efter (tjek evt. spamfilter, hvis den ikke er kommet), og efterfølgende får du en mail, når varen er afsendt.

 

Betaling

Alle priser er oplyst i DKK og inkl. 25% moms.

Kreditkort: Visa/Dankort, VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer. Når varen pakkes/afsendes, hæves beløbet på dit kort.

Mobilepay: Betal nemt og hurtigt med mobilen. I betalingsvinduet indtaster du dit mobiltelefonnr.

Herefter godkender du betalingsanmodningen, som vises i din Mobilepay App. Beløbet trækkes efterfølgende på det kreditkort, som du har tilknyttet til din Mobilepay konto.

 

Afhent i butik

Du kan med fordel vælge ”afhent i butik”, når du handler. Her undgår du fragt (som dog er fri ved køb over 700 dkk) men du får til gengæld besøgt vores butik i Sønderborg, som har mange flere varer, end vi pt kan nå at vi vise dig online. Butikkens åbningstider er mandag-torsdag 10-17.30, fredag 10-18, lørdag 10-14, søndag lukket.

 

Levering

Vælg mellem GLS eller postnord. Leveringstiden er 2-3 hverdage. Hvis leveringstiden er længere end 3 dage, vil vi kontakte dig via mail eller telefon. Ligeledes hvis varen er midlertidig udsolgt. Ved prisfejl, helt udsolgte varer eller andre tastefejl forbeholder vi os retten til at annullere købet. Her vil du også blive kontaktet elektronisk.

 

Forsendelse/fragt

Fragten er 45 kr., men fragten er fri, hvis du handler for over 700 kr. Vi sender din pakke med GLS. Du vælger selv, afhentningsstedet.

 

Gaveindpakning

Vi pakker med glæde ind i et flot gavepapir passende til alder og køn. Skriv i kommentarfeltet til slut i bestillingen, at du ønsker gaveindpakning.

 

Fortrydelsesret

Fra den dag, du modtager din vare, har du 14 dages fortrydelsesret, når du har købt din vare online hos os. Her efter er fortrydelsesfristen udløbet. Inden for de 14 dage kan du med fordel, give os besked på mail Lystrup6400@gmail.com, at du ønsker at returnere eller ombytte varen. Har du fortrudt købet inden modtagelsen, skal du give os besked herom, i stedet for at nægte modtagelsen.

 

Returnering

Først giver os besked (læs Fortrydelsesret), og herefter skal du sende varen retur til os inden for 14 dage. Du betaler selv for fragten og du hæfter for varen under transporten. Pakken skal sendes direkte til butikken, dvs enten med GLS eller PostNord, således ender den ikke i en pakkeboks.

 

Varens stand, når den returneres

Det er vigtigt, at varen ikke har mistet værdi, efter den har været pakket op, prøvet på og sendt retur. Skulle det være tilfældet, vil du kun få en del af varens værdi tilbagebetalt. Derfor lad prisskilte sidde på tøjet, når det prøves derhjemme. Ligesom tøjet prøves fysisk i butikken med skilte og alarmer.

 

Tilbagebetaling

Hurtigst muligt vil du pengene tilbagebetalt. Hvis varens værdi er forringet, fratrækkes det, og du får besked herom.

 

Reklamation

Ifølge købeloven har du 24 måneders reklamationsret. Hvis varen er reklamationsberettiget kan du få varen ombyttet til ny af samme slags/størrelse. Hvis dette ikke er muligt, kan du ud fra varens tilstand enten få den repareret, eller få et afslag i prisen eller få pengene tilbage. Når du opdager fejlen, skal du hurtigst muligt kontakte os på mail nllblbl, hvor du vedhæfter et foto af reklamationen, samt din ordre/bonen, og beskriver hvad du vil reklamere over. Bliver varen godkendt som reklamation, vil vi dække dine fragtomkostninger*, hvis du sender os foto af en kvitteringen for afsendelse. (*max 40 kr.) Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Varer sendt til os pr. efterkrav vil ikke blive modtaget.

 

Varens sendes til:

Lystrup – Teens Kids Baby

Jernbanegade 13

6400 Sønderborg

Bemærk! Hvis manglen på varen er opstået som følge af slitage, en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd er dette ikke en berettiget reklamation.

 

Kontakt os

Lystrup – Teens Kids Baby Aps

Jernbanegade 13

6400 Sønderborg

CVR nr. 38451383

Tlf nr : 74425633

Mail: lystrup6400@gmail.com 

Butikkens åbningstider er mandag-torsdag 10-17.30, fredag 10-18, lørdag 10-14, søndag lukket.